Norrland i vårt hjärta

Heeeeeeeej Bloggen!?! Eller något sånt eller hur. Det har inte varit så mycket skrivande här i sommar och nu är det är blivit augusti, faktisk den 10. vars tog sommarn vägen?

Hösten bankar på dörren och den normala vardagen kommer så smått tillbaka. Det är jobb och mera jobb. Fattar enda inte vars alla sensommardagarna gick. Vi som nestan inte har gjort något i sommar, eller hur? När jag tanker genom sommarn så har vi väl gjort något hela tiden. Det har varit jobb och semester om varandra. Kört hit, kört dit. Rest hit och rest dit. Ja det har varit en hektisk sommar. Men det har också varit en mycket bra sommar. Atle har varit hemma hela sommarn och haft en jättelång semester. Han har varit med oss hela tiden på våra resor hit och dit. Undrar på vad han har tänkt om alla dessa utflykter.

Bilder och foto har det också blivit. Det har faktisk varit rätt mycket fotande i sommar och bra är nu det. Säsongen för bröllupfotograferande är också över och det går mot lugnare tider. Det blir bra för det står så mycket på tavlan nu utöver hösten.

Här är några smakbitar från augusti so far…

fotograf-pitea-helgesen-5

fotograf-pitea-helgesen-1

fotograf-pitea-helgesen-3

fotograf-pitea-helgesen-4

Kommentarer

Kommentera